René Hogenes snellezen podcast
Snellezen
René Hogenes
Snellezen
07/09/2024
1 min
0

Snellezen betekent slimmer lezen

07/09/2024
1 min
0

 

Mijn dag start altijd met een half uur lezen in een boek voor mijn persoonlijke ontwikkeling. En elke week krijg ik onverwachts een mooi inzicht dat meer oplevert dan een week doorwerken. Die inzichten hebben ook positieve invloed op mijn stemming. Daarom lees ik vroeg op de dag. Mijn tip is: probeer dat ook eens minimaal een week.

Dit is maar een voorbeeld. Ik deel graag tips over snellezen, mindmappen en meer. 

Slimmer lezen

Rustig een stuk tekst lezen? Of een boek, voor je persoonlijke ontwikkeling? In deze digitale tijd vol prikkels en interrupties is dat steeds lastiger. Laat staan dat je de informatie goed kunt verwerken en onthouden. Daarom leer ik je graag meer over concentratie, focus en speedreading, zodat je slimmer leert lezen en de juiste dingen onthoudt. 

Podcast snellezen

Slimmer lezenKarin Visser van New Broom volgde mijn online training Digital Speed Reading. Ze heeft daar veel aan gehad. Mijn technieken en adviezen gebruikt ze nog steeds. 

Voor haar podcast 'Kom op jongens' interviewde ze mij.

Luister deze podcast om alvast een aantal van mijn tips te horen over hoe snellezen zorgt dat je slimmer leest en meters maakt in het verwerken van teksten.


Wil je meer tips? Schrijf je dan ook in voor mijn webinar.

René Hogenes snellezen podcast

Reacties
Categorieën